My cart  (empty) 0.00 лв.
My cart (0 item) 0.00 лв.

Доставка и Рекламации


Във Връзка с Прилагане на Наредба № Н-18 на МФ за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства. 
Ви Уведомяваме че на основание чл.3 ал.1 - Документът който получавате от куриерската фирма при получаването на стоките замества касовият бон. 
ДОСТАВКА и ЗАПЛАЩАНЕ


Всички заявки направени в работен ден до 14.00ч. се получават на следващият ден:
- В избраният от вас офис на Еконт или Спиди след 9.00ч
- На посоченият от вас адрес в диапазона от 10 до 13ч. 
Поръчките направени в петък до 14.00ч. се получават в събота.
Поръчките направени събота и неделя се изпращат в понеделник и се получават във вторник.След всяка ваша поръчка наш служител задължително ще се свърже с вас на посоченият при регистрацията телефон за потвърждаване на поръчката
ВАЖНО - Поръчки които не са потвърдени след телефонно обаждане няма да бъдат изпратени докато не бъдат потвърдени. 
Поръчки направени в работен ден до 14.00ч се прозвъняват същият ден в диапазона 14.00-18.00ч 
Поръчки направени след 14.00ч се прозвъняват в следващият работен ден. 
Поръчки направени в петък след 14.00ч събота и неделя се прозвъняват в понеделник. 
За поръчки изпратени до Поискване в офис на Еконт или Спиди ще получите СМС от съответният куриер, че са пристигнали. (Възможно е поради технически причини да не получите СМС - това не означава че стоката не е пристигнала)
За поръчки изпратени на Адрес очаквайте позвъняване от куриерската фирма на посоченият от вас мобилен телефон.(възможно е стоките да бъдат доставени и без обаждане)

Можете да изберете между следните начини на доставка :

На Адрес - До посочен от Вас адрес -

До Поискване - В най удобният Ви офис на ЕКОНТ или Спиди

В нашият магазин - Безплатно

Заплащането става с наложен платеж (плащане при получаването на стоката) Ако желаете да заплатите по Банков път - Изпратете ни данните на вашата фирма през нашата ФОРМА ЗА КОНТАКТИ и ще ви изпратим проформа фактура.

РЕКЛАМАЦИИ

Всички стоки които се предлагат в нашият онлайн магазин са с ДВЕ ГОДИНИ гаранция освен, ако за даден продукт не е посочен по голям гаранционен срок. Гаранцията покрива всички видове дефекти с изключение на механични повреди (счупени или спукани корпуси, липсващи части, следи от удари, нарушен първоначалният търговски вид и др.) Гаранцията покрива и механични повреди, като се приема че са в следствие на транспорта при доставката, но в този случай рекламацията се приема само до 7 дни след дата на получаване. След този срок не се приемат рекламации на стоки с механични повреди. 
Стоките върнати за ремонт се ремонтират в рамките на един месец от датата на получаване, ако това време не е било достатъчно за отстраняване на повредата се заменят с нови. Гаранцията не покрива повреди на 12 Волтови осветителни тела и контролери ако са използвани с трансформатори които не са закупени от нас. 

* ВАЖНО - Преди да изпратите Стока за рекламация задължително първо се свържете с нас на тел. 0884 402 190 за завеждане на Рекламацията. 

Към всяка поръчка получавате гаранционна карта, не е задължително да я пазите. Винаги може да си извадите дубликат на поръчката от вашият профил или да поискате да Ви изпратим копие на посочен от вас имейл. За повече информация свържете с нас.

ЕЛИКАБ - ООД  Е регистрирана по ЗДДС и всички посочени цени в сайта са с включен ДДС (върху тях не се начисляват никакви допълнителни данъци и такси). Допълнително се заплаща само стойността на доставката Ние се стремим да Ви предложим възможно най бързото и коректно обслужване което е възможно. За нас на първо място е важно клиентите да са удовлетворени от покупката си. Доказателство за това е факта че над 80% от клиентите ни се връщат отново и правят нови поръчки С Уважение от екипа на elikab.bg - Вашият Онлайн магазин за качественни продукти.

Контакт

  • гр. Добрич, ул."Васил Левски" 56
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • +(359) 884 402 190