My cart  (empty) 0.00 лв.
My cart (0 item) 0.00 лв.

Последни новини

Електро услуги

В ЕЛИКАБ ООД са на ...

Проектиране и ...

Предлагаме проектиране и ...

Строително - ремонтни и ...

КАЧЕСТВЕНИ СТРОИТЕЛНО- ...

Силови кабели ниско ...

Кабел или проводник, ...

избрани статии

Четете нашите любопитни статии

В ЕЛИКАБ ООД са на разположение квалифицирани електротехници, за да могат да се справят с всички видове Електро услуги или по предварително изготвен план за изграждане на електроинсталации.

Защо е важно да наемете електротехници от ЕЛИКАБ ООД ?
-Защото разполагаме със сертифицирани електро СПЕЦИАЛИСТИ

КАЧЕСТВЕНИ СТРОИТЕЛНО- РЕМОНТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ. ИЗВЪРШВАМЕ РАЗНООБРАЗНИ УСЛУГИ В СФЕРАТА  НА СТРОИТЕЛНИТЕ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ПЪЛНА ГАМА ОТ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ.

Кабел усукан по двойки за пренос на данни в LAN мрежи, с екран от ламинирано фолио, за пренос на цифрови сигнали с висока скорост на предаване, с честота до 100 MHz за cat.5 и до 125 MHz за cat.5е. Използва се при изграждане на компютърни системи, измервателни и контролиращи системи и за предаване на високочестотни аналогови сигнали в автоматични и промишлени телевизионни мрежи.

Предлагаме проектиране и производство на мебели. Мебелите, които изработваме са изцяло съобразени с европейските стандарти. Материалите използвани за направата им са: ПДЧ, MDF, фурнировани плоскости. Стъкло: матово, бяло, цветно. Предлагаме индивидуално проектиране съобразено със световните тенденции в обзавеждането.

Кабел или проводник, трябва да бъде избиран внимателно и прецизно, взимайки предвид следните условия:

Силов кабел с медни жила за напрежение Uo/U 0.6/1кV с честота 50 Hz. С PVC изолация и обвивка, устойчива на светлинни лъчи и атмосферни влияния, за неподвижно полагане в ел. мрежи и инсталации на открито или в помещения, тунели, канали, шахти и изкопи.

Контакт

  • гр. Добрич, ул."Васил Левски" 56
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • +(359) 884 402 190