My cart  (empty) 0.00 лв.
My cart (0 item) 0.00 лв.

Последни новини

Електро услуги

В ЕЛИКАБ ООД са на ...

Проектиране и ...

Предлагаме проектиране и ...

Строително - ремонтни и ...

КАЧЕСТВЕНИ СТРОИТЕЛНО- ...

Силови кабели ниско ...

Кабел или проводник, ...

Силов кабел с медни жила за напрежение Uo/U 0.6/1кV с честота 50 Hz. С PVC изолация и обвивка, устойчива на светлинни лъчи и атмосферни влияния, за неподвижно полагане в ел. мрежи и инсталации на открито или в помещения, тунели, канали, шахти и изкопи.

Силов кабел с медни жила за напрежение Uo/U 0.6/1кV с честота 50 Hz. С PVC изолация и обвивка, устойчива на светлинни лъчи и атмосферни влияния, за неподвижно полагане в ел. мрежи и инсталации на открито или в помещения, тунели, канали, шахти и изкопи.

СВТ-с Силов кабел с медни жила за напрежение Uo/U 0.6/1кV с честота 50 Hz. С PVC изолация и обвивка, устойчива на светлинни лъчи и атмосферни влияния, за неподвижно полагане в ел. мрежи и инсталации на открито или в помещения, тунели, канали, шахти и изкопи.Температура на полагане мин. -5 , макс+70. Допустима температура в режим на късо съединение:+160 С/времетраене на к.с. до 5сек./

ПВВ-МБ1/мостов кабел/ Инсталационен проводник с медни жила разположени паралелно.Предназначен за неподвижно полагане в осветителни мрежи и силови инсталации на закрито.Проводникът Не устойчив на атмосферни влияния и слънчева радиация.Минимална тем. На полагане -5, максимакна +70.Номинално напрежение 220/380V

H03VH-H (ШВПЛ-А) H03VV-F (ШВПЛ-Б Плоски проводници /шнурове/ с гъвкави медни жила и поливинилхлоридна изолация за свързване на електрически битови уреди и подвижни консуматори и апарати към електрическата мрежа.

H05VV-F (ШВПС) Проводници /шнурове/ с гъвкави медни жила, с поливинилхлоридна изолация и обвивка с паралелно положени или усукани в сноп изолирани жила за свързване на електрически битови уреди и подвижни консуматори и апарати към електрическата мрежа.

H05V-U (ПВ-А1)  Проводник с единично твърдо медно жило и поливинилхлоридна изолация за неподвижно полагане в осветителни мрежи, силови инсталации, за монтаж в табла, машини и апарати.

H07V-K (ПВ-А2) Проводник с единично многожично медно жило и поливинилхлоридна изолация за неподвижно полагане в осветителни мрежи, силови инсталации, за монтаж в табла, машини и апарати.

H05RR-F (ШКПЛ) Гъвкав шлангов кабел с каучукова изолация и обвивка за свързване на електрически уреди и подвижни консуматори към мрежи за променлив ток с номинално напрежение Uo/U 300/500 V, за ниски и средни механични натоварвания

КОМУНИКАЦИОННИ КАБЕЛИ И ПРОВОДНИЦИ
UTP cat.5, cat.5e Кабел усукан по двойки за пренос на данни във високочестотни (LAN) мрежи, с честота до 100 MHz за cat.5 и до 125 MHz за cat.5е. Използва се за изграждане на компютърни системи, измервателни и контролиращи системи с устойчивост на електромагнитни влияния.

Контакт

  • гр. Добрич, ул."Васил Левски" 56
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • +(359) 884 402 190