My cart  (empty) 0.00 лв.
My cart (0 item) 0.00 лв.

ЕЛИКАБ ООД –

ЗАЩОТО СМЕ ОТ ДОБРИЧ

След повече от 10 години опит в бранша, в началото на 2013год. отворихме склад на едро и дребно в който се продава всичко за електрооборудването на една сграда, от проводниците до осветлението.Паралелно с търговската дейност през 2014 год. , ЕЛИКАБ ООД започна да предлага инженеринг изпълнения на ел.табла за строителството и промишлеността. През 2015г. отворихме нов профил в нашата дейност: изграждане на ел. инсталации, структурно окабеляване, домофонни системи и видеонаблюдение. Персоналното отношения към всеки наш клиент, съчетано с достъпни цени и качествени услуги ни наложи на пазара като един надежден и коректен партньор.

 

ЕЛИКАБ ООД е фирма специализирана в търговия на кабели, проводници, електроапаратура и оборудване за дома/ битови осветителни тела, ключове , контакти, луни и др/ . Както и светодиодни продукти : крушки, ленти, прожектори и консумативите за тях. Предлагаме градинско и улично осветление. Доставяме по каталог.

 

Нашата репутация

Отношенията с нашите клиенти е пряк резултат от подхода на нашата компания - да се поддържа добро управление, качествени продукти и отлично обслужване на клиентите и да бъде иновационен лидер в индустрията с ел. материали.

Нашата концепция

Ние от Еликаб - Добрич имаме мотивацията и стремежа нашата марка да се наложи като символ в търговията с електроматериали. Да увеличаваме растежа на текущия пазар чрез агресивни маркетингови кампании, да играем важна роля в развитието на региона.

Нашата идеология

Печалбата е наложителна част от нашия бизнес, за да подкрепим нашия успех ние залагаме на: доверие, нововъведение, страст, лоялност, честност, задължение, професионализъм, продуктивност, точност, почтеност, мотивация.
 
ЕЛИКАБ - ООД - Е регистрирана по ЗДДС и всички посочени цени в сайта са с включен ДДС (върху тях не се начисляват никакви допълнителни данъци и такси). Допълнително се заплаща само стойността на доставката Ние се стремим да Ви предложим възможно най бързото и коректно обслужване което е възможно. За нас на първо място е важно клиентите да са удовлетворени от покупката си. Доказателство за това е факта че над 80% от клиентите ни се връщат отново и правят нови поръчки С Уважение от екипа на elikab.bg - Вашият Онлайн магазин за качественни продукти.

пазарувай лесно

При онлайн ПОРЪЧКА от сайта, Ви предоставяме възможност за плащане с наложен платеж /в брой на куриера/ при доставка. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента! За всички останали клиенти - бърза и лесна възможност за закупуване на желаните от Вас стоки.

Контакт

  • гр. Добрич, ул."Васил Левски" 56
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • +(359) 884 402 190